Premium-støttetjenester

Kasperskys Premium-støttetjenester over telefon er ikke tilgjengelig i enkelte områder. Du må ha et betalt abonnement for å kunne bruke Premium-støttetjenester.

Med Premium-støtte får du ekstra beskyttelse og bekvemmelighet, inkludert prioritert tilgang, ekspertinstallasjonstjenester, virussjekk og fjerning og PC-helsesjekk.

Installasjonstjenester fra eksperter

Du kan ringe oss hvis du har et installasjonsproblem på datamaskinen, så vil Kaspersky-eksperten hjelpe deg med følgende eksternt:

Prioritert støttelinje

Prioritert tilgang til premium-støtte via telefon eller chat Kundetelefonsamtaler gis høyeste prioritet (først i køen). Chatteprogrammet inkluderer funksjoner for fjernhjelp.

Eksterne IT-tjenester

Tilgang med ett klikk for å snakke med en Premium-støtteagent, med ubegrenset fjernhjelp. Len deg tilbake og slapp av mens vi tar oss av problemet!

Søk etter og fjerning av virus fra eksperter

Profesjonell fjerning av virus og spionprogramvare på Windows-enheter med et Kaspersky-program installert

Tjenester for PC-helsesjekk

Under en helsesjekk vil ekspertene våre kjøre en kontroll av flere punkter for å sikre at enheten har best mulig beskyttelse og ytelse.

Hvis du vil bruke Kasperskys Premium-støttetjenester, ringer du telefonnummeret for landet du kjøpte Kaspersky Premium-abonnementet i.